vineri, 13 ianuarie 2017

Prabusirea unei parti din fosta Fabrica de bere Bragadiru

Precizari privind actualii detinatori ai Fabricii de Bere Rahova

BUCURESTI - 12 ianuarie 2017

Referitor la:
 Comunicatul de presa al PMB (http://www.pmb.ro/pmb/comunicate/presa_com.php?msj=6488), in legatura cu incidentul provocat de prabusirea unei parti din imobilul apartinand Fabricii de Bere Rahova, din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

Referitor la:
Comunicatul de presa al PMB (http://www.pmb.ro/pmb/comunicate/presa_com.php?msj=6488), in legatura cu incidentul provocat de prabusirea unei parti din imobilul apartinand Fabricii de Bere Rahova, din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

Pentru corecta informare a opiniei publice, reprezentantii mostenitorilor Familiei Bragadiru inteleg sa formuleze prezentul comunicat de presa, in considerarea informatiilor eronate transmise prin intermediul comunicatului de presa al Primariei Municipiului Bucuresti din data de 11.01.2017 , conform carora imobilul  „a fost retrocedat unei persoane private din Familia Bragadiru”, aducem la cunostinta celor interesati ca aceasta informatie NU CORESPUNDE REALITATII.

In realitate, imobilul la care a facut trimitere comunicatul de presa la data incidentului se afla in in patrimoniul si detinerea Societatii Rahova Halls American Mall S.A., si nu in patrimoniul mostenitorilor Familiei Bragadiru, asa cum eronat s-a comunicat.

Intr-adevar, imobilul in cauza a fost revendicat in instanta de catre mostenitorii Familiei Bragadiru, insa dosarul de revendicare se afla inca pe rolul instantelor de judecata, fara a fi solutionat, pana in prezent, printr-o hotarare definitiva.

De asemenea, va aducem la cunostinta ca am transmis un comunicat de presa si in atentia posturilor de televiziune ce au preluat stirea prin care le-am solicitat sa procedeze la rectificarea informatiilor prezentate opiniei publice.

Reprezentant mostenitori Familia Bragadiru,
Avocat Gabriela Covalciuc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu